Seminaras „Tarptautinio mobilumo galimybės karjeros specialistams ir jų tikslinėms grupėms“

Maloniai kviečiame Jus į Švietimo mainų paramos fondo, kuris įgyvendina „Euroguidance” projektą, seminarą, kurio tema „Tarptautinio mobilumo galimybės karjeros specialistams ir jų tikslinėms grupėms“.  Renginys yra organizuojamas bendradarbiaujant su Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centru.

Pagrindinis renginio tikslas – paskatinti karjeros specialistus aktyviau dalyvauti tarptautinio mobilumo programose ir projektuose (2017-2018 m. kvietimuose teikti paraiškas).

Renginio  uždaviniai: supažindinti su tarptautinių mobilumo programų galimybėmis karjeros specialistams;  pristatyti pagrindinius kokybiškos paraiškos aspektus ir projektų, turinčių karjeros planavimo elementų pavyzdžius; pateikti informaciją apie įrankius, kurie gali padėti tinkamai pasiruošti tarptautiniam mobilumui;  supažindinti su tarptautinio mobilumo nauda būsimai karjerai.

Renginio dalyviai seminaro metu patobulins šias profesines žinias ir kompetencijas: konsultavimo mobilumo klausimais kompetencijas, praplės žinias apie kokybiškos paraiškos aspektus ir tarptautinio mobilumo naudą karjeros specialistams ir jų tikslinėms grupėms.

Renginys vyks gegužės 23 d. 11 val. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre (Aktų salė, 1 aukštas, Žirmūnų 1b, Vilnius).
Kviečiame registruotis į renginį iki 05.17 d. https://goo.gl/forms/51xLv3MwCVQmaNaK2
Susirinkus planuojamam skaičiui dalyvių, registracija gali būti „uždaryta“ anksčiau.

Renginys NEMOKAMAS. Sėkmingai išklausę pranešimus dalyviai gaus DALYVIO PAŽYMĖJIMĄ.